Toimitusehdot

YLEISET KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

Näitä toimitusehtoja noudatetaan SaNikan ja tilaajan välisessä tuotteiden toimittamista ja ostamista koskevissa sopimuksissa.

SaNika toimittaa tuotteita vain Suomeen. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä/kirjautumista. Tilauksesta lähetetään aina tilausvahvistus tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydä holhoojan suostumus tilauksen tekoon.


Hinnat ja tiedot tuotteista

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnan mukaisesti. Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitetun ajan (esimerkiksi kampanjatuotteet). Tuotteiden hinnat eivät sisällä maksu- ja toimituskuluja, vaan ne määräytyvät valitun maksu- tai toimitustavan mukaan (ks. jäljempänä "Maksuehdot" ja "Toimitus"). Toimitus- ja maksukulut ilmoitetaan välittömästi ennen tilauksen tekemistä ja veloitetaan tilauksen maksamisen yhteydessä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron 24%. SaNika pyrkii pitämään verkkosivuilla esitettävät hintatiedot ja tuotteiden saatavuustiedot ajantasaisena ja oikeina, mutta ei takaa tietojen virheettömyyttä tai tuotteiden saatavuutta eikä vastaa niistä. Jos verkkosivuilla esitetty hinta on ollut selvästi virheellinen, SaNika pidättää oikeuden purkaa sopimus. Hinta on ollut selvästi virheellinen ainakin silloin, kun se poikkeaa merkittävästi vastaavan kaltaisen tuotteen tavanomaisesta hintatasosta tai kun asiakkaan olisi muutoin pitänyt ymmärtää hinnan virheellisyys (esim. jos hinta on 0,00 €). Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään.


Lahjakortit

Lahjakorttiin on merkitty sen voimassaoloaika ja yksilöivä käyttökoodi. Ilmoitathan koodin tilauksesi yhteydessä.
Kortti kelpaa maksuvälineenä verkkokauppaan ja sillä voi lunastaa korttiin kirjatun tuotteen / tuotteita korttiin merkityn arvon edestä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi eikä siitä anneta osahyvityksiä.


Maksuehdot

Mikäli maksuehdoista ei ole toisin sovittu, tilaaja maksaa ostamansa tuotteet tilisiirtona tai käteisellä tapauksen mukaan. SaNika ei perusta laskutussopimuksia asiakkaiden kanssa. Kaikki maksut tapahtuvat kerta-asiakkuuksina.
Maksu tulee suorittaa tilille ennakkomaksuna. Tilaus lähetetään asiakkaalle maksun kirjauduttua tilille. Maksu tulee suorittaa 14 päivän sisällä tilausvahvistuksen mukana tulleista maksuohjeista.
Tuotteen laskuun lisätään toimituskulut toimitustavan mukaisesti. Samaan postitukseen on mahdollista yhdistää useamman eri tilaajan tuotteita. Toimitus näissä yhdistelmissä suoritetaan kuitenkin aina yhteen osoitteeseen.


Toimitus

Tilaukset toimitetaan postitse. Sopimuksen mukaan myös nouto onnistuu, kysy lisää sähköpostitse. Kirjeeseen mahtuvat lähetykset saapuvat postilaatikkoosi. Paketit noudetaan postista. Voit tilata lähetyksen myös Postin pakettiautomaattiin. Tällöin saat seurantakoodin tekemästäsi tilauksesta ja ilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.
Tilausten arvioitu toimitusaika on 5-15 arkipäivää. Tähän vaikuttaa oleellisesti materiaalien saatavuus sekä kyseessä oleva tuote.


Palautus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Jälleenmyyntikelpoisen eli käyttämättömän ja alkuperäisessä pakkauksessa olevan tuotteen voit palauttaa kuluitta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 643819 ja palautusosoitteemme: Tmi SaNika ASIAKASPALAUTUS Haukilahdenkuja 13 A 9 00550 Helsinki Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita. Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella, voit palauttaa lähetyksen postin kautta. Liitä palautukseen yhteystietosi ja tilinumero, jonne maksu voidaan palauttaa.
Käyttäjä vastaa aiheuttamastaan vahingosta.

Huomioithan, että tilauksen palautuminen vie vähintään 2-5 arkipäivää, koska kaikki palautukset kiertävät Postin asiakaspalautusjärjestelmän kautta. Tuotteen palauduttua ja varmistuttua myyntikuntoiseksi, palautetaan tuotteen ostohinta annetulle tilille. Postimaksuja ei palauteta.

Mittatilaustuotteilla ei ole automaattisesti palautusoikeutta. (Kuluttajansuojalaki 6. luku 16. pykälä) Mikäli mittatilaustuote kuitenkin on väärän kokoinen valmistusvirheen vuoksi, voi sen palauttaa ja vaihtaa uuteen. Näidenkin tuotteiden kohdalla palautusoikeus voidaan myöntää tapauskohtaisesti.

Mikäli tilattu tuote on virheellinen ota heti yhteys sähköpostitse. Kaikki palautukseen tai virheisiin liittyvät kyselyt ja yhteydenotot sähköpostitse: sanna@sanika.fi.

Ostajalla ei ole oikeutta luovuttaa SaNikan palauttamiseen liittyviä yhteystietoja eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Peruutetusta kaupasta tai palautetusta tuotteesta maksetaan rahat tilillesi mahdollisimman pian. Lain mukaan palautus tulee tehdä 14 päivän kuluessa.


Tuotevastuu

SaNika ei vastaa tuotteiden huolimattomasta käytöstä aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.


Erimielisyydet

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


Henkilörekisteri

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään SaNikan ylläpitämään asiakasrekisteriin. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.


Ylivoimainen este

SaNika ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy SaNikan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta SaNikan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Immateriaalioikeudet

Kaikki oikeudet, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet verkkosivuihin sekä niiden sisältöön (kuten tuotekuvat, tekstit, ääni- ja kuvamateriaali, tavaramerkit, logot ja taulukot) ovat SaNikan ja/tai sen yhteistyökumppaneiden ja/tai lisenssinantajien omaisuutta. SaNika sekä sen yhteystyökumppanit ja lisenssinantajat pidättävät kaikki oikeudet verkkosivuihin sekä niiden sisältöön. SaNikan sekä sen yhteistyökumppaneiden ja lisenssinantajien immateriaalioikeuksin suojattujen kohteiden (kuten tuotekuvat, tekstit, tavaramerkit ja logot) käyttö, kopiointi ja levittäminen ilman erillistä lupaa on ehdottomasti kielletty.Tmi SaNika sanika@sanika.fi Y:2678158-9, Helsinki